Ervaartheater

Stelt u zich eens voor...u bent samen met anderen in een ruimte waarin niets meer is wat het lijkt. U bent gewend om te kunnen vertrouwen op al uw zintuigen, maar in eens lijkt alles 'scherper' aan te voelen, anders, het komt meer binnen, het geeft inspiratie, meer betekenis. Wat het is? Het ervaartheater van the mind artist: een totale belevenis voor uw zintuigen. 

Samen met anderen (collega's, deelnemers aan een bijeenkomst etc...) zit u in een ruimte waar u luistert naar een inspirerend verhaal. Een verhaal dat er toe doet. Dat op dat moment aansluit bij het thema van de dag. Maar doordat tijdens het verhaal er 'bepaalde speciale elementen' worden toegevoegd zal het een beleving zijn waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Ideaal voor themadagen, heidagen, teambuilding, brainstormsessies, 'een leeg moment in een programma', waarin een wow-ervaring gewenst is en men geïnspireerd wil raken door al uw zintuigen. . 

De ervaartheater voorstelling SUPER

 

Waarom doen we wat we doen? Waarom is veranderen soms zo lastig? Wat geeft zekerheid en wat juist niet? Eens voor een korte tijd de controle totaal overgeven aan een unieke belevenis? Even loslaten en nieuwe inspiratie opsnuiven? Dat kan! 

In een half uur durende belevenis (in overleg in te korten of juist te verlengen) leert u meer over uw persoonlijke effectiviteit: over het durven aangaan van verandering, over angsten trotseren, over uw creativiteit ten volle kunnen toepassen, om uiteindelijk te durven genieten van wat er is.

Zoek niet verder. Dit is DE inspiratie-boost die u zoekt voor uw bijeenkomst.

 

Vraag direct meer informatie aan: klik hier!

The Mind Artist
Compagnie 20
8333 DK Steenwijk
06 - 40 30 80 82
info@naarmaarten.nl
www.themindartist.nl - maatschappelijk verteltheater
www.naarmaarten.nl - trainingsbureau voor persoonlijke groei
www.loveupdate.nl - praktijk voor relatietherapie

The Mind Artist is een merknaam van Naar Maarten - training & coaching