The Mind Artist
Compagnie 20
8333 DK Steenwijk
06 - 40 30 80 82
info@naarmaarten.nl
www.themindartist.nl - maatschappelijk verteltheater
www.naarmaarten.nl - trainingsbureau voor persoonlijke groei
www.loveupdate.nl - praktijk voor relatietherapie

The Mind Artist is een merknaam van Naar Maarten - training & coaching

Gedurende het leven kunnen er vragen op je pad komen die je flink bezig kunnen houden.

Vragen als: "Hoe houd ik mijn relatie sprankelend?", "Hoe ga ik om met tegenslagen?", "Wat betekent ziek zijn voor mij?" of "Hoe ga ik om met een verslaving?"

The Mind Artist maakt en speelt interactieve vertelvoorstellingen die een maatschappelijk onderwerp bespreken op een creatieve en toegankelijke manier. 

Hieronder tref je de huidige voorstellingen aan, maar ook voorbeelden van eerdere (maatwerk) voorstellingen. Ook speelt the mind artist mee-doe voorstellingen (vaak aangeboden als nascholing), waaraan het publiek een actieve rol in heeft. Kijk voor meer informatie bij 'nascholing, maar dan anders.'

Organiseer je een ontmoetingsdag, congres, beurs, symposium of studiedag? Neem gerust contact op, dan luister ik graag naar jouw verhaal. 

Huidige voorstellingen:

Voorbeelden van eerdere voorstellingen:

* De Savant - over anders zijn. 

Twee broers. Uit hetzelfde nest, maar zo verschillend. Simon is autistisch en Bram kan daar niet mee om gaan. Nog steeds niet. Na al die jaren. Totdat hij ontdekt dat hij een voordeel uit een nadeel kan halen. Maar of dit idee recht uit zijn hart komt, is nog maar de vraag...

* "Ik was even weg" - over omgaan met een burn-out

Wat gebeurt er als je in een seconde verliest wat je had? Als de grond onder je voeten vandaan wordt geslagen. Kom je dan weer overeind? En hoe pak je dat aan? Sander vertelt zijn verhaal: over het vele geld, de mooie reisjes, over de eenzaamheid en de oorverdovende stilte. 

* Van hart tot hart - een verhaal over de liefde

Ken je elkaar al lang? Of juist heel kort? Vroeg of laat komt er een moment, waarin het wat minder loopt in je relatie. Wat doe je dan? Hoe weet je de verbinding stevig te houden in tijden wanneer het er ECHT op aankomt?

Maarten Vogelaar, van The Mind Artist, is verhalenverteller, trainer en therapeut.

Hij schrijft en speelt verhalen die gaan over het leven. Verhalen die mede bijdragen aan herkenning, erkenning en helpen om over een onderwerp in gesprek te komen.

Ideaal voor themadagen, ontmoetingsdagen van patiëntenverenigingen, congressen, scholen en gezondheidszorginstellingen.

Naast het geven van voorstellingen heeft hij een trainingsbureau voor persoonlijke groei (www.naarmaarten.nl) en een praktijk voor relatietherapie (www.loveupdate.nl).