Workshops 

Workshops waarin storytelling als gereedschap wordt gebruikt zijn power-volle workshops. Ze komen aan en raken precies DAT wat geraakt moet worden. Hoe dat komt? Omdat verhalen verbinden. 

Speciaal voor zakelijke klanten, (patienten)verenigingen, scholen en particulieren heeft the mind artist op maat gemaakte workshops ontworpen.  

Workshop voor uw patiëntenvereniging 
 

Een ziekte of beperking heb je niet alleen. Het heeft invloed op je dagelijks functioneren, maar ook invloed op de mensen om je heen. Als je verhaal gehoord en begrepen wordt kan dat zorgen voor veel rust en steun. 

Om dit te bereiken gaan we samen met anderen uit uw vereniging aan de slag met de verschillende verhalen. Waar liggen de herkenningspunten en waar vooral niet? Wat doet het verhaal met je en wat kan je er mee? Ook gaan we in op hoe je je verhaal vertelt en aan wie je dat wilt doen? Of aan wie juist niet?

Later kan er voor gekozen worden om ook je verhaal te vertellen, samen met enkele andere vertellers, voor familie en vrienden. Een dergelijke bijeenkomst wordt ervaren als bijzonder en zeer waardevol.

Deze workshop is ideaal voor thema- of ontmoetingsdagen en wordt vaak gecombineerd met de vertelvoorstelling 'Ik was even weg." (Over omgaan met een ziekte of beperking.) 

  

The Mind Artist
Compagnie 20
8333 DK Steenwijk
06 - 40 30 80 82
info@naarmaarten.nl
www.themindartist.nl - maatschappelijk verteltheater
www.naarmaarten.nl - trainingsbureau voor persoonlijke groei
www.loveupdate.nl - praktijk voor relatietherapie

The Mind Artist is een merknaam van Naar Maarten - training & coaching